De vendetta tussen Paris Hilton en Nicole Richie uitgelegd (2024)

Y2K iconen Paris Hilton en Nicole Richie zou je wel de originele nepo babies kunnen noemen. Als dochters van de hotelmagnaat Richard Hilton en de zanger Lionel Richie groeiden ze beiden op in Los Angeles waar ze naar dezelfde school gingen. Hun vriendschap dateert dus terug naar hun gezamenlijke schooltijd, maar is niet altijd even sterk geweest als dat hij vandaag is.

Het verlaten van hun luxe leventje voor The Simple Life

De BFF's Paris en Nicole zijn niet alleen bekend van het hebben van bekende vaders, ook en met name hun reality-serie The Simple Life heeft ervoor gezorgd dat het iconische duo populair werd.

In deze FOX-realityserie werden de hotelerfgename en de dochter van de zanger op de voet gevolgd terwijl zij het comfort van hun luxe jetset-lifestyle in LA verruilden door in te trekken bij een hardwerkende boerenfamilie op het Amerikaanse platteland. Zij waren van 2003 tot 2007 te zien als 'Sill en Bill' zoals ze zichzelf noemden terwijl zij hun luxe leventjes verruilden voor laagbetaalde baantjes en goedkope activiteiten.

De vendetta van Paris en Nicole

In 2005, slechts twee jaar nadat ze door waren gebroken met The Simple Life, en dit de blauwdruk voor reality-tv werd, begonnen geruchten over een vete tussen Paris en Nicole de ronde te doen. Paris was de eerste die inging op de speculaties door een verklaring te geven aan People over de geruchten in april van 2005: 'Het is geen groot geheim dat Nicole en ik geen vrienden meer zijn,' zei ze. 'Nicole weet wat ze heeft gedaan en dat is alles wat ik er ooit over zal zeggen.'

Vervolgens werd er door een bron dicht bij Paris beweerd dat Nicole jaloers was op de media-aandacht die haar beste vriendin en tegenspeelster kreeg. De bron vertelde People dat Nicole het Paris kwalijk nam dat ze buitengesloten werd, met name toen Paris de kans kreeg om Saturday Night Live te presenteren. Anderen beweerden dat de spanningen waren ontstaan doordat Nicole uit haar wilde gedrag was gegroeid en meer tijd doorbracht met haar toenmalige verloofde, Adam Goldstein.

Ook Nicole verbrak de radiostilte door in november 2005 in de Today show te verschijnen en aan People te verklaren dat zij niet met Paris zou praten als ze elkaar tegen zouden komen. Toch wilde ze niet toegeven dat er vete tussen hun bestond en dat het door de media werd uitvergroot.

Al snel begroeven ze de strijdbijl

Gelukkig hielden beide vrouwen niet te veel vast aan de botsing die er tijdens hun realityshow-tijd was ontstaan want het jaar daarop ontmoetten ze elkaar voor een etentje met Lionel Richie, Nicole's vader. Hoewel de woordvoerders van beide vrouwen niets konden loslaten of bevestigen over een eventuele verzoening, leken Paris en Nicole de (niet bestaande) vete toch wel echt achter zich te hebben gelaten toen Nicole de volgende ochtend werd gespot bij het verlaten van Paris' huis in West Hollywood.

Vanaf dat moment leek er ook daadwerkelijk geen sprake meer te zijn van slechte gevoelens ten opzichte van elkaar. In 2014 sprak Nicole positief over hun vriendschap toen ze vertelde dat Paris het soort vriendin is die je niet per se elke dag hoeft te zien of te spreken omdat ze weet dat ze haar altijd kan bellen en dat ze er voor haar zal zijn als het nodig is. In 2019 vertelde ook Paris dat ze nog steeds contact hebben en zei ze: 'Ik hou van Nicole. We waren toevallig drie dagen geleden aan het sms'en omdat het onze middelbare schoolreünie is, dus ze herinnerde me aan de datum.'

Als kers op de taart was Nicole ook uitgenodigd voor Paris' bruiloft met Carter Reum in 2021, dus het zal nu vast wel goed zitten tussen de twee.

Is hun nieuwe tv show een re-run van The Simple Life?

Dat de twee het hebben bijgelegd betekend goed nieuws voor ons! 'Sill en Bill' maken namelijk een comeback. Of nou ja comeback, Paris (43) en Nicole (42) komen naar verluidt weer bij elkaar voor een kleinschalig TV project waarin zij de hoofdrollen zullen spelen. De show zal geen reboot zijn van hun realityshow van 20 jaar geleden, maar aan een stukje reality zal het met deze twee in de hoofdrol niet ontbreken.

Volgens TMZ staat het project nog in de kinderschoenen maar is het idee al verkocht aan een streamingdienst, waar de filmrechten al verkocht zijn aan James Cordens productiemaatschappij Fulwell 73.

De vendetta tussen Paris Hilton en Nicole Richie uitgelegd (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5562

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.